Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia niihin kysymyksiin joita usein vastaanotamme. Vastauksia löytyy laidasta laitaan palvelun ominaisuuksiin, käyttöönottoon kuin asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen liittyen.

Missä Eepoksen tietokantoja säilytetään?

Aktiiviset tietokannat toimivat suomalaisessa konesalissa. Varmuuskopioitu tieto salataan ja siirretään salattuna suojatulla yhteydellä säilytettäväksi Amazonin pilvialustalle Irlantiin.

Miten Eepos on varmuuskopioitu?

Tallennamme kaikki asiakkaiden tekemät muutokset erilliseen lokiin, josta muutoksia voidaan seurata. Sen lisäksi varmuuskopioimme tiedot

  • kahden tunnin välein, varmuuskopioita säilytetään viikko
  • kerran päivässä, varmuuskopioita säilytetään kuukausi
  • ja kerran viikossa, jolloin varmuuskopioita säilyteään kaksi vuotta

Siirretäänkö tietoja ETA-alueen ulkopuolelle?

Ei.

Kuinka turvallinen Eepos on?

Hyvin turvallinen! Suhtaudumme oppilaitosten ja kaikkien käyttäjien tietoturvaan hyvin vakavasti ja teemme säännöllisesti toimenpiteitä varmistaaksemme maailmanluokan tietoturvatason.

Yhteydet palveluun on salattu SSL-yhteydellä. Arkaluontoiset tiedot sekä tunnukset ovat tallennettu tietokantoihin salatussa muodossa. Järjestelmään tehdyt muutokset tallennetaan lokitietoihin ja varmuuskopioimme järjestelmää automaattisesti kahden tunnin välein, päivittäin ja viikoittain.

Suoritamme Eepokselle säännöllisesti tietoturvallisuustestaamista, missä Eepoksen haavoittuvuudet ja ohjelmoinnin perusteet tutkitaan tarkkaan. Edellinen tietoturvallisuustestaus on suoritettu toukokuussa 2021.

Tietoturvatestauksen ohella haemme kansainvälistä ISO 27001 tietoturvasertifikaattia, mikä osoittaa, että kaikki tietoturvallisuuden, -suojan ja tiedonkäsittelyn vaatimat käytänteet on kansainvälisesti tunnistetulla tasolla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toiminnassamme on selkeät standardit ja protokollat,  ja otamme turvallisuuden huomioon kaikessa, mitä teemme.

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely