Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia niihin kysymyksiin joita usein vastaanotamme. Vastauksia löytyy laidasta laitaan palvelun ominaisuuksiin, käyttöönottoon kuin asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen liittyen.

Miten Eepoksen etäopetus toimii?

Eepos on integroitu palveluihin, joita voidaan hyödyntää etäopetuksessa. Näitä palveluja ovat Google Meet ja Microsoft Teams.

Toimintaperiaate Eepoksen etätunti-toiminnoissa on sama. Eepoksen opettajaportaalista joko ajastetaan myöhemmin pidettävä etäopetustunti tai käynnistetään se välittömästi. Tästä lähtee oppilaalle tai ryhmälle sähköpostitse tieto, jossa on myös linkki kyseiselle etäopetustunnille. Linkin avaamalla oppilaat pääsevät sisään käytössä olevan videopuhelupalvelun istuntoon.

Lisäksi Eepoksesta löytyy yksinkertaiset toiminnot uusien Google Classroom-työtilojen perustamiseen oppilaittain tai ryhmittäin.

Miksi tunnukset ei toimi?

Yleisimmät syyt Eepos-tunnuksien toimimattomuuteen ovat:

  • Käyttäjätunnus tai salasana on kirjoitettu väärin. Salasanaa kirjoittaessa tulee muistaa, että isot kirjaimet kirjoitetaan isoina ja pienet pieninä, ja ettei ylimääräisiä välilyöntejä ole.
  • Käyttäjä yrittää kirjautua väärään portaaliin. Eepoksessa on kolme portaalia; hallinnolle, opettajille ja oppilaille/huoltajille omansa. Jokaiselle portaalille on oma osoitteensa. Esimerkiksi hallinto käyttää kirjautumiseen osoitteen muotoa esimerkki.eepos.fi/admin, opettajat muotoa esimerkki.eepos.fi/teacher  ja oppilaat/huoltajat päätteetöntä muotoa esimerkki.eepos.fi.
  • Kolmas syy kirjautumisen epäonnistumiseen on yritys kirjautua väärän oppilaitoksen Eepokseen. Tarkista, että käytät oikean oppilaitoksen Eepos-osoitetta, esimerkiksi esimerkki.eepos.fi.

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely