Eepoksen ominaisuudet

Monipuolisesti erilaisten koulujen tarpeita palveleva Eepos sisältää valikoiman tehokkaita työvälineitä koulun resurssien hallintaan. Täysin mobiili toimintaympäristö palvelee koulun jokaista käyttäjäroolia.

Varaa esittely ja kerromme lisää!

Yksinkertaista ja helppoa oppilashallintaa

Opetusalasta riippumatta Eepoksella oppilas- ja sen sidosrekisterien hallinta ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä auttaa jokaista koulun käyttäjää hoitamaan tehtävänsä nopeasti.

Kaikki koulun resurssit ja aikataulut yhdessä paikassa

Kaikki koulun kalenterit keskitetysti yhdessä paikassa. Hallitse koulun lukujärjestyksiä opettajittain ja tiloittain Eepoksessa. Liitä opetusta, tapahtumia tai muita varauksia koulun yhteisiin tiloihin tai muihin kalentereihin. Henkilökunnan käytössä on monipuoliset näkymät kaikkiin tai yksittäisiin tiloihin vaikka mobiilissa. Tilojen käyttöä voidaan optimoida integroiduilla palveluilla (esim. Untis)

Viestitä, jaa materiaalia ja kommunikoi opintojen sisällöistä paremmin Eepoksella

Eepoksen avulla opettajat viestivät helposti oppilaille ja huoltajille. Opettajat voivat jakaa tiedostoja, ääntä tai kuvaa oppilaille henkilökohtaisesti tai ryhmittäin. Arvioinnin ja suoritustiedon täydentäminen koulun omiin opetussuunnitelmiin onnistuu muutamalla näpäytyksellä. Arviointiin liittyvää kirjausta voidaan tehdä numeraalisesti, tekstimuotoisesti tai hyödyntäen Eepoksen muita arvioinnin välineitä (lausepankit, taitonäytteet, osallistumiset, valinnaiset ym).

Keskeiset Eepoksen ominaisuudet

Koulun opetusalaan mukautuva todellinen SaaS-palvelu

Eepos sisältää laajan valikoiman työkaluja erilaisten koulujen tarpeisiin. Modulaarisen rakenteen ansiosta Eepos voidaan muutamalla klikkauksella muotoilla sisältämään ne ominaisuudet, joita asiakas haluaa hyödyntää.

Eepos on todellinen SaaS (Software-as-a-Service)-palvelu. Emme kehitä toimintoja jokaiselle asiakkaalle erikseen, vaan keskitymme tarjoamaan yhtä modulaarista ja mukautuvaa ratkaisua kaikille. Kehitämme palvelua aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kehitämme palvelua eteenpäin asiakkaiden palautteen sekä yhteisten projektien kautta.

Huolehdimme palvelun päivityksistä ja turvallisuudesta. Järjestelmän turvallisuutta testataan ja arvioidaan säännöllisesti myös ulkoisten tarkastuksien yhteydessä.

Yksi palvelu, kaikki koulun käyttäjät

Eepoksen käyttöönotto ei vaadi laajaa räätälöintiä ja massiivista IT-projektia. Palvelusta löytyy valmiina käyttöliittymät (portaalit) pääkäyttäjille, opettajille, oppilaille ja huoltajille. Näiden portaalien toimintaa voidaan säätää ja valmiilla yksinkertaisilla asetuksilla (toiminto päälle/pois/piilossa/näkyvissä), jotta käyttökokemus on koululle mieleinen.

Jokaisen käyttäjän arkeen on panostettu ja yleisimpien toimintojen tekeminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Edistyneitä toimintoja (esim materiaalin jakamiseen, massamuokkaukseen tai viestintään, poikkeuksiin ym.) ei ole myöskään unohdettu.

Käyttäjät operoivat Eepoksessa kätevästi selaimessa, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Kotiväki voi asioida koulun kanssa näppärästi lisäksi mobiilisovelluksella!

Helpompi arki

Eepos helpottaa arkea IT-tuen, teknisen tuen, pääkäyttäjien ja opetushenkilöstön näkökulmasta. Käyttöönoton jälkeen me pidämme huolta järjestelmän ylläpidosta, varmuuskopioinnista, kuormantasauksesta ja kapasiteetin hallinnasta, palvelunestohyökkäysten estosta, tietoturvatestaamisesta ja auditoinnista sekä tietenkin kehitämme palvelua asiakkaiden toiveiden mukaan eteenpäin.

Lisäksi palveluumme kuuluu nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu, joka palvelee koulun jokaista käyttäjää. Pääkäyttäjät asioivat kanssamme suorassa chat-keskustelussa. Opetushenkilöstöä, oppilaita ja vanhempia palvelemme sähköpostitse. Tukipyynnön voi lähettää sähköpostilla tai palvelumme kautta!

Eepos osana suurempaa kokonaisuutta

Eepos on koulun tiedot ja resurssit kokoava palvelu, jota voidaan täydentää integroitumalla erilaisiin ratkaisuihin. Ymmärrämme koulun muuttuvan ja kehittyvän arjen vaatimukset ja teemme tuotteen kehityksessä parhaamme, jotta pystymme palvelemaan koulujen ja kuntien tarpeita nyt sekä tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa ensiluokkaista liitettävyyttä nykyaikaisesti ilman manuaalista tiedon siirtoa.

Eepoksella huolehdit siitä, että liitännät operatiivisiin järjestelmiin, valtakunnallisiin tietovarantoihin, käyttäjähakemistoihin sekä kaupallisiin opetuksen lisäpalveluihin onnistuvat ilman massiivisia IT-projekteja.

Tässä poimintoja Eepoksen toiminnoista

Viestintä

Eepos tarjoaa viestintään liittyen monipuolisia työvälineitä. Koko henkilökuntaa yhdistää Eepoksen sisäiset suoraviestit. Pääkäyttäjät viestivät sähköisten tiedotteiden, sähköpostien ja tekstiviestien avulla. Opettajat viestivät oppilaille ja vanhemmille yksityisviesteillä tai henkilökunnalle näkyvillä kommenteilla. Oppilaat ja vanhemmat ottavat helposti yhteyttä koulun henkilökuntaan suoraviesteillä.

Tilojen hallinta ja optimointi

Koulun kalenterit keskitetysti yhdessä paikassa. Hallitse koulun lukujärjestyksiä opettajittain ja tiloittain Eepoksessa. Liitä opetusta, tapahtumia tai muita varauksia koulun yhteisiin tiloihin. Henkilökunnan käytössä on monipuoliset näkymät kaikkiin tai yksittäisiin tiloihin vaikka mobiilissa. Tilojen käyttöä voidaan optimoida integroiduilla palveluilla (esim. Untis)

Talouden integraatiot

Lukukausimaksujen siirto voidaan toteuttaa helposti useisiin eri talouden järjestelmiin valmiilla integraatioilla. Nykyisistä integraatioistamme löytyvät tietojen siirrot mm. seuraaviin ohjelmiin:  Intime laskutus, IntimePLUS, Lindorff, Maestro-ohjelmat, Procountor API, Lemonsoft, Talenom, ProE, Raindance, Visma Fivaldi, Visma Netvisor, Visma Nova.

Sähköinen laskutus ja maksuviitteet

Lähetä laskut asiakkaille sähköpostilla ja kerää viitemaksut järjestelmään automaattisesti. Tuemme viitteiden siirtoa Osuuspankin, Nordean ja Säästöpankin Web service-kanavista.

Oppilaan ja vanhemman sähköinen asiointi

Oppilaan ja vanhemman portaalista opintojen edistymisen ja viestinnän seuraaminen on helppoa. Ilmoittautuminen ja jatkoilmoittautuminen kouluun onnistuu sähköisillä lomakkeilla. Oppilaskohtainen aikajana kerää koulun uusimmat tapahtumat yhteen näkymään. Opintojen sisällöistä oppilas voi tutustua koulun opintokokonaisuuksiin ja oppilasta koskevaan arviointiin. Opintojen liitteeksi voidaan jakaa mediaa ja tiedostoja monipuolisesti.

Opettajan työkalut

Opettajan käytössä on helppokäyttöiset toiminnot läsnäolojen kirjaamiseen, työtuntien ilmoittamiseen, materiaalin jakamiseen ja arviointiin. Arkipäiväiset toimenpiteet, kuten läsnäolojen kirjaus, onnistuvat puhelimella muutamalla klikkauksella.

Monipuolinen opinto-järjestelmä

Eepoksen avulla organisoit tehokkaasti yksityistunteja, ryhmiä, kursseja ja opintojaksoja. Opintotiedoista voidaan laskea monenlaisia tilastoja kuten työtunteja, läsnäoloja, toimipistetilastoja, tilojen käyttöä ym. Oppilaan opintotiedot voivat pitää kirjaa oppilaan opiskelusta varhaisiästä pitkälle aikuisuuteen asti.

Nopea haku ja raportointi

Eepoksesta löydät useita valmiiksi rakennettuja raportteja opetuksen tarpeisiin. Rakennamme uusia raportteja asiakkaiden pyyntöihin perustuen. Raporteilla seuraat mm. resurssien käyttöä, viikkotunteja, tiloja, läsnäoloja, työtunteja ym. Lisäksi sisäinen Haku-työkalumme mahdollistaa tietojen kerrostetun hakemisen erittäin yksityiskohtaisiin tarpeisiin.

Mobiilisovellus

Oppilaat ja vanhemmat voivat ladata puhelimeensa Eepos-sovelluksen, joka tekee asioinnista ja viestinnästä entistä helpompaa. Seuraa opintoja, viesti ja jaa materiaalia suoraan sovelluksen kautta.

Median ja materiaalin jakaminen

Jaa kuvia, videoita, äänityksiä ja muita tiedostoja oppilaiden ja opettajien kesken suoraan Eepoksessa. Järjestele ja helpota tiedostojen käsittelyä ja arkistointia koulun omilla tunnisteilla.

Koulun sähköiset lomakkeet

Luo ja julkaise muokattavia lomakkeita ilmoittautumiseen ja käsittele tiedot suoraan oppilasrekisteriin. Lomaketyökalu mahdollistaa monipuoliset kysymystyypit, automaattisia lisätoimintoja ja sähköisen oppilaspaikan vahvistuksen. Lomaketyökalumme kautta voit tulevaisuudessa luoda myös sähköisiä lomakkeita muihinkin tarpeisiin!

Etäopetus ja oppimisympäristöt

Eepoksen avulla helpotat opettajien arkea. Esimerkiksi etätuntien käynnistäminen Google Meets tai Microsoft Teams-palveluihin onnistuu muutamalla klikkauksella. Lisäksi oppilaiden kutsuminen ja lisääminen ryhmäkohtaiseen Google Classroomiin onnistuu nappia painamalla.

Automaattiset lukukausimaksut

Järjestelmään kirjattavan hinnaston avulla oppilaiden lukukausimaksut voidaan laskea opintoihin tai muihin oppilaan tietoihin perustuen. Hinnastossa voidaan hinnoitella yksittäisiä osallistumisia, monen opinnon yhdistelmiä tai automaattisia sisaralennuksia. Oppilaan laskulle voi viedä myös manuaalisia laskurivejä

Mobiilisovellus oppilaalle ja huoltajalle

Eepos-sovellus tuo reaaliaikaisesti kaiken oppilaan opintoihin liittyvän tiedon oppilaiden ja huoltajien taskuihin. Sovellus antaa helpon ja turvallisen pääsyn opintotietoihin, ilmoittaa saapuneista viesteistä ja päivityksistä (Ilmoitukset) ja näyttää oppilaan kalenterin, arvioinnit ja oppilaitoksen tiedotteet. Näin oppilas ja huoltaja voivat toimia paremmin ja helpommin yhteistyössä oppilaitoksen kanssa.

Lataa Eepos-sovellus ja tutustu tarkemmin!

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely