Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia niihin kysymyksiin joita usein vastaanotamme. Vastauksia löytyy laidasta laitaan palvelun ominaisuuksiin, käyttöönottoon kuin asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen liittyen.

Miten Eepoksen laskutus toimii?

Eepokseen voidaan rakentaa automaattisesti lukukausimaksut raksuttava hinnasto-taulukko, joka kykenee hinnoittelemaan yksittäisiä tai yhdisteltyjä opintotietoja. Lopulta laskujen lähetykseen liittyen, laskutusta voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Riippuen siitä, miten oppilaitoksesi taloushallinta ja laskutus on muuten hoidettu, voidaan laskujen lähetys joko integroida käytössä olevaan järjestelmään tai hoitaa koko laskutusprosessi reskontraa myöten Eepoksessa.

Eepos kykenee laskemaan lukukausimaksut, kuntamaksut, sisar- tai perhealennukset ja monipuoliset hintayhdistelmät automaattisesti. Lisäksi laskuja voidaan muokata manuaalisilla laskuriveillä.

Laskuja voidaan toimittaa useisiin eri järjestelmiin, joista löydät lisää tietoa Ominaisuudet-sivulta. Eepoksen kautta laskuja voi lähettää postitse, sähköpostitse ja pian myös maksulinkeillä.

 

Mihin laskutus- tai taloushallintaohjelmistoihin Eepos voidaan kytkeä?

Eepoksessa on tuki lukuisten taloushallinta- ja laskutusohjelmistojen integraatioille. Voit tarkistaa listan palveluista Ominaisuudet-sivulta. 

 

 

Miten Eepoksen etäopetus toimii?

Eepos on integroitu palveluihin, joita voidaan hyödyntää etäopetuksessa. Näitä palveluja ovat Google Meet ja Microsoft Teams.

Toimintaperiaate Eepoksen etätunti-toiminnoissa on sama. Eepoksen opettajaportaalista joko ajastetaan myöhemmin pidettävä etäopetustunti tai käynnistetään se välittömästi. Tästä lähtee oppilaalle tai ryhmälle sähköpostitse tieto, jossa on myös linkki kyseiselle etäopetustunnille. Linkin avaamalla oppilaat pääsevät sisään käytössä olevan videopuhelupalvelun istuntoon.

Lisäksi Eepoksesta löytyy yksinkertaiset toiminnot uusien Google Classroom-työtilojen perustamiseen oppilaittain tai ryhmittäin.

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely