Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia niihin kysymyksiin joita usein vastaanotamme. Vastauksia löytyy laidasta laitaan palvelun ominaisuuksiin, käyttöönottoon kuin asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen liittyen.

Miten Eepoksen laskutus toimii?

Eepokseen voidaan rakentaa automaattisesti lukukausimaksut raksuttava hinnasto-taulukko, joka kykenee hinnoittelemaan yksittäisiä tai yhdisteltyjä opintotietoja. Lopulta laskujen lähetykseen liittyen, laskutusta voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Riippuen siitä, miten oppilaitoksesi taloushallinta ja laskutus on muuten hoidettu, voidaan laskujen lähetys joko integroida käytössä olevaan järjestelmään tai hoitaa koko laskutusprosessi reskontraa myöten Eepoksessa.

Eepos kykenee laskemaan lukukausimaksut, kuntamaksut, sisar- tai perhealennukset ja monipuoliset hintayhdistelmät automaattisesti. Lisäksi laskuja voidaan muokata manuaalisilla laskuriveillä.

Laskuja voidaan toimittaa useisiin eri järjestelmiin, joista löydät lisää tietoa Ominaisuudet-sivulta. Eepoksen kautta laskuja voi lähettää postitse, sähköpostitse ja pian myös maksulinkeillä.

 

Mihin laskutus- tai taloushallintaohjelmistoihin Eepos voidaan kytkeä?

Eepoksessa on tuki lukuisten taloushallinta- ja laskutusohjelmistojen integraatioille. Voit tarkistaa listan palveluista Ominaisuudet-sivulta. 

 

 

Kuinka turvallinen Eepos on?

Hyvin turvallinen! Suhtaudumme oppilaitosten ja kaikkien käyttäjien tietoturvaan hyvin vakavasti ja teemme säännöllisesti toimenpiteitä varmistaaksemme maailmanluokan tietoturvatason.

Yhteydet palveluun on salattu SSL-yhteydellä. Arkaluontoiset tiedot sekä tunnukset ovat tallennettu tietokantoihin salatussa muodossa. Järjestelmään tehdyt muutokset tallennetaan lokitietoihin ja varmuuskopioimme järjestelmää automaattisesti kahden tunnin välein, päivittäin ja viikoittain.

Suoritamme Eepokselle säännöllisesti tietoturvallisuustestaamista, missä Eepoksen haavoittuvuudet ja ohjelmoinnin perusteet tutkitaan tarkkaan. Edellinen tietoturvallisuustestaus on suoritettu toukokuussa 2021.

Tietoturvatestauksen ohella haemme kansainvälistä ISO 27001 tietoturvasertifikaattia, mikä osoittaa, että kaikki tietoturvallisuuden, -suojan ja tiedonkäsittelyn vaatimat käytänteet on kansainvälisesti tunnistetulla tasolla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toiminnassamme on selkeät standardit ja protokollat,  ja otamme turvallisuuden huomioon kaikessa, mitä teemme.

Miksi tunnukset ei toimi?

Yleisimmät syyt Eepos-tunnuksien toimimattomuuteen ovat:

  • Käyttäjätunnus tai salasana on kirjoitettu väärin. Salasanaa kirjoittaessa tulee muistaa, että isot kirjaimet kirjoitetaan isoina ja pienet pieninä, ja ettei ylimääräisiä välilyöntejä ole.
  • Käyttäjä yrittää kirjautua väärään portaaliin. Eepoksessa on kolme portaalia; hallinnolle, opettajille ja oppilaille/huoltajille omansa. Jokaiselle portaalille on oma osoitteensa. Esimerkiksi hallinto käyttää kirjautumiseen osoitteen muotoa esimerkki.eepos.fi/admin, opettajat muotoa esimerkki.eepos.fi/teacher  ja oppilaat/huoltajat päätteetöntä muotoa esimerkki.eepos.fi.
  • Kolmas syy kirjautumisen epäonnistumiseen on yritys kirjautua väärän oppilaitoksen Eepokseen. Tarkista, että käytät oikean oppilaitoksen Eepos-osoitetta, esimerkiksi esimerkki.eepos.fi.

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely