Integraatiot

Koulun arjen sujuvuuden kannalta on oleellista, että eri järjestelmät keskustelevat helposti keskenään. Eepos on suunniteltu koulun kivijalaksi, johon on helppo liittää esimerkiksi oppimisympäristöjä, etätuntityökaluja tai operatiivisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä

Millaisia integraatioita Eepoksesta löytyy?

Operatiiviset järjestelmät

Eepoksesta löytyy laaja valikoima erilaisia valmiita integraatioita esimerkiksi laskutukseen.

Lähitulevaisuudessa Eepoksen kautta kerätyt hallinnon käsittelemät ja hyväksymät tunti-ilmoitukset voidaan siirtää automaattisesti HR-järjestelmiin.

Eepoksella suunnitellut lukujärjestykset ja tilojen käyttötietoa voidaan siirtää operatiivisten järjestelmien kesken.

Käyttäjätietoa voidaan synkronoida Google Workspace, AD, tai muun käyttäjähakemiston kanssa, mahdollistaen helpomman tunnushallinnan ja monipuoliset tunnistautumisen menetelmät.

Opetuksen lisäpalvelut

Eepoksen avulla helpotat opettajien arkea integroimalla opetusta tukevat työkalut nopeammin käytettäväksi. Esimerkiksi etätuntien käynnistäminen Google Meets tai Microsoft Teams-palveluihin onnistuu muutamalla klikkauksella. Lisäksi oppilaiden kutsuminen ja lisääminen ryhmäkohtaiseen Google Classroomiin onnistuu nappia painamalla.

Kehitämme jatkuvasti myös integraatioita opetuksen lisäpalveluihin.

Valtakunnalliset järjestelmät ja rekisterit

Eepoksesta löytyy valmiit toiminnot valtakunnallisiin tietosiirtoihin, kuten Koski tai ePerusteet. Tietojen hallinnassa pyrimme panostamaan siihen, että tietojen pitäminen ajan tasalla valtakunnallisten rekisterien kanssa on koulun pääkäyttäjille mahdollisimman yksinkertaista.

Eepos yhteistyökumppanina

Tavoitteenamme on tehdä integroitumisesta Eepokseen mahdollisimman helppoa ja turvallista. Olemme kehittämässä järjestelmään valmiita rajapintoja, joita hyödyntämällä erilaisten operatiivisten tai opetuksen tuen järjestelmien liittäminen koulun ydintietoihin on mahdollisimman yksinkertaista ulkoisten palveluiden kehittäjille.

Tekemällä yhteistyötä ulkoisten lisäpalveluiden kehittäjien kanssa haluamme mahdollistaa koulun sujuvamman arjen, mutta huolehtia samalla kaikkien osapuolten oikeuksista, vastuista ja turvallisuudesta.

Mitä ominaisuuksia Eepoksesta löytyy?

Viestintä

Eepos tarjoaa viestintään liittyen monipuolisia työvälineitä. Koko henkilökuntaa yhdistää Eepoksen sisäiset suoraviestit. Pääkäyttäjät viestivät sähköisten tiedotteiden, sähköpostien ja tekstiviestien avulla. Opettajat viestivät oppilaille ja vanhemmille yksityisviesteillä tai henkilökunnalle näkyvillä kommenteilla. Oppilaat ja vanhemmat ottavat helposti yhteyttä koulun henkilökuntaan suoraviesteillä.

Tilojen hallinta ja optimointi

Koulun kalenterit keskitetysti yhdessä paikassa. Hallitse koulun lukujärjestyksiä opettajittain ja tiloittain Eepoksessa. Liitä opetusta, tapahtumia tai muita varauksia koulun yhteisiin tiloihin. Henkilökunnan käytössä on monipuoliset näkymät kaikkiin tai yksittäisiin tiloihin vaikka mobiilissa. Tilojen käyttöä voidaan optimoida integroiduilla palveluilla (esim. Untis)

Talouden integraatiot

Lukukausimaksujen siirto voidaan toteuttaa helposti useisiin eri talouden järjestelmiin valmiilla integraatioilla. Nykyisistä integraatioistamme löytyvät tietojen siirrot mm. seuraaviin ohjelmiin:  Intime laskutus, IntimePLUS, Lindorff, Maestro-ohjelmat, Procountor API, Lemonsoft, Talenom, ProE, Raindance, Visma Fivaldi, Visma Netvisor, Visma Nova.

Sähköinen laskutus ja maksuviitteet

Lähetä laskut asiakkaille sähköpostilla ja kerää viitemaksut järjestelmään automaattisesti. Tuemme viitteiden siirtoa Osuuspankin, Nordean ja Säästöpankin Web service-kanavista.

Oppilaan ja vanhemman sähköinen asiointi

Oppilaan ja vanhemman portaalista opintojen edistymisen ja viestinnän seuraaminen on helppoa. Ilmoittautuminen ja jatkoilmoittautuminen kouluun onnistuu sähköisillä lomakkeilla. Oppilaskohtainen aikajana kerää koulun uusimmat tapahtumat yhteen näkymään. Opintojen sisällöistä oppilas voi tutustua koulun opintokokonaisuuksiin ja oppilasta koskevaan arviointiin. Opintojen liitteeksi voidaan jakaa mediaa ja tiedostoja monipuolisesti.

Opettajan työkalut

Opettajan käytössä on helppokäyttöiset toiminnot läsnäolojen kirjaamiseen, työtuntien ilmoittamiseen, materiaalin jakamiseen ja arviointiin. Arkipäiväiset toimenpiteet, kuten läsnäolojen kirjaus, onnistuvat puhelimella muutamalla klikkauksella.

Monipuolinen opinto-järjestelmä

Eepoksen avulla organisoit tehokkaasti yksityistunteja, ryhmiä, kursseja ja opintojaksoja. Opintotiedoista voidaan laskea monenlaisia tilastoja kuten työtunteja, läsnäoloja, toimipistetilastoja, tilojen käyttöä ym. Oppilaan opintotiedot voivat pitää kirjaa oppilaan opiskelusta varhaisiästä pitkälle aikuisuuteen asti.

Nopea haku ja raportointi

Eepoksesta löydät useita valmiiksi rakennettuja raportteja opetuksen tarpeisiin. Rakennamme uusia raportteja asiakkaiden pyyntöihin perustuen. Raporteilla seuraat mm. resurssien käyttöä, viikkotunteja, tiloja, läsnäoloja, työtunteja ym. Lisäksi sisäinen Haku-työkalumme mahdollistaa tietojen kerrostetun hakemisen erittäin yksityiskohtaisiin tarpeisiin.

Median ja materiaalin jakaminen

Jaa kuvia, videoita, äänityksiä ja muita tiedostoja oppilaiden ja opettajien kesken suoraan Eepoksessa. Järjestele ja helpota tiedostojen käsittelyä ja arkistointia koulun omilla tunnisteilla.

Koulun sähköiset lomakkeet

Luo ja julkaise muokattavia lomakkeita ilmoittautumiseen ja käsittele tiedot suoraan oppilasrekisteriin. Lomaketyökalu mahdollistaa monipuoliset kysymystyypit, automaattisia lisätoimintoja ja sähköisen oppilaspaikan vahvistuksen. Lomaketyökalumme kautta voit tulevaisuudessa luoda myös sähköisiä lomakkeita muihinkin tarpeisiin!

Etäopetus ja oppimisympäristöt

Eepoksen avulla helpotat opettajien arkea. Esimerkiksi etätuntien käynnistäminen Google Meets tai Microsoft Teams-palveluihin onnistuu muutamalla klikkauksella. Lisäksi oppilaiden kutsuminen ja lisääminen ryhmäkohtaiseen Google Classroomiin onnistuu nappia painamalla.

Jäikö jotain kysyttävää?

Katso UKK

Kiinnostaako yhteistyö?

Tehtävämme on helpottaa, mutta myös kehittää koulun arkea tarjoamalla helppokäyttöisen, ketterän ja sähköisen toimintaympäristön. Voitko tarjota kouluille lisäarvoa omalla ratkaisullasi? Ole yhteydessä niin keskustellaan!

Ota yhteyttä