Kansainvälinen toiminta

Eepoksella on jatkuvasti kysyntää myös maailmalla. Tällä hetkellä toimimme Vietnamissa sekä Isossa-Britanniassa ratkoen taiteen oppilaitosten arkisia haasteita Suomessa kehitetyillä työkaluilla. Suomen ulkopuolella Eeposta käyttää lähes 10 000 opiskelijaa.

Ota yhteyttä

Eepos mahdollistaa taiteen opetuksen digitalisaation Vietnamissa

Kun aloitimme Eepoksen kehittämisen Suomessa, siirsimme kaikkien käyttäjien työn paperilta sähköiseen muotoon. Muutoksesta on vasta muutama vuosi, mutta nyt sähköinen tiedonkulku on kouluissa arkipäivää. Nyt olemme tekemässä samaa muutosta myös Vietnamissa, missä digi on vasta ottamassa harppaustaan, oppilasdata on vielä useissa kouluissa paperimuodossa eikä tieto kulje optimaalisesti edes koulun sisällä. Tällä kertaa työkalut ovat jo valmiina ja työtämme onkin kertoa eri toimijoille, miten prosessien sähköistäminen viedään helposti käytäntöön.

Ison-Britannian Music Service Hubien tietojärjestelmät kaipasivat uudistusta, Eepos vastasi haasteeseen

Uusimpana alueena Eepoksella tähdätään Isoon-Britanniaan, missä yhteistyö ensimmäisten Music Service Hubien kanssa on jo täydessä vauhdissa. Uusi toimintakulttuuri vaatii aina uutta kehitystyötä, mutta nyt Eepoksella on oma uusi muotonsa myös Brittein saarilla. Oppilaitosten ja kunnallisten toimijoiden hallinnolliset palvelut viedään pilveen ja mm. opettajaresurssien hallinnoiminen ja laskutustoiminnot asetetaan uusiin toimintamalleihin.

Miksi kansainväliset asiakkaat valitsevat Eepoksen?

Eepos johtaa muutosta

Eepos on auttanut yli 100 koulua uudistamaan ja sähköistämään toimintaansa. Muutoksen tekeminen vie aikaa ja vaatii ymmärrystä asiakkaiden päivittäisistä haasteista. Kokemuksemme muutoksen tekemisestä on ensisijaisen arvokasta, kun toteutamme opetuksen digitalisaatiota myös muissa maissa.

Modulaarisen rakenteen ansiosta voimme muotoilla jokaisen koulun Eepos-ympäristön toiveen mukaiseksi. Kaikki Eepoksen ominaisuudet kuuluvat peruspalveluumme, joten koulujen on mahdollista sähköistää ja uudistaa omaa toimintaansa omassa tahdissaan, askel kerrallaan.

Helppoa toimintaa yhdessä

Eepoksen käyttö ei vaadi kehittyneitä tietojenkäsittelyn taitoja. Suunnittelussa panostamme siihen, että käyttäjien arkiset toimet onnistuvat muutamalla klikkauksella, näkymät ovat helposti ymmärrettäviä ja että palvelu toimii laitteesta ja paikasta riippumatta. Järjestelmän käyttöönotto ei vaadi myöskään isoa investointia laitteisiin. Eepos on käytettävissä millä tahansa tietokoneella ja mobiililaitteella. Tieto on jokaisen käyttäjän saatavilla aina tarvittaessa!

Turvallinen, monipuolinen ja suomalaista laatua

Koulun sekä koulun rekisterien tietoturvallisuudesta huolehtiminen on meille ensisijaisen tärkeää. Palvelun kehityksessä noudatamme turvallista arkkitehtuuria, jossa mitään tietoja ei oletuksella ole jaettu, vaan pääsy tietoihin annetaan tapaus-, toiminto- ja roolikohtaisesti. Turvallisuutta arvioidaan säännöllisesti ulkoisten tahojen toimesta.

Eepoksen ominaisuuksista löytyy mahdollisuuksia ja helppoutta mitä ei ole ennen nähty kansainvälisillä markkinoilla. Liputamme maailmalla ylpeästi suomalaisen opetuksen puolesta. Suomalainen ymmärrys ja osaaminen opetustoimen eri prosesseista ratkaisee arkisia haasteita myös muissa maissa.

Tehokas työkalu viestintään ja tiedon jakamiseen oppilaille ja vanhemmille

Koska ymmärrämme jokaisen käyttäjän erilaisia tarpeita, voimme helpottaa jokaisen henkilökohtaista arkea tekemällä rutiinitoiminnoista helppokäyttöisiä. Tietoa jäsennellään ja tuodaan käyttäjän ulottuville siten, että sitä on helppo ymmärtää, se tavoittaa jokaisen käyttäjän, se löytyy helposti ja sitä on helppo käsitellä tarvittaessa.

Ota Eepos-oppilaitoshallinta käyttöön!

Joko kiinnostuit? Ota yhteyttä, niin kerromma mielellämme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Ota yhteyttä

Mitä ominaisuuksia Eepos tarjoaa taidekouluille?

Viestintä

Eepos tarjoaa viestintään liittyen monipuolisia työvälineitä. Koko henkilökuntaa yhdistää Eepoksen sisäiset suoraviestit. Pääkäyttäjät viestivät sähköisten tiedotteiden, sähköpostien ja tekstiviestien avulla. Opettajat viestivät oppilaille ja vanhemmille yksityisviesteillä tai henkilökunnalle näkyvillä kommenteilla. Oppilaat ja vanhemmat ottavat helposti yhteyttä koulun henkilökuntaan suoraviesteillä.

Monipuolinen opinto-järjestelmä

Eepoksen avulla organisoit tehokkaasti yksityistunteja, ryhmiä, kursseja ja opintojaksoja. Opintotiedoista voidaan laskea monenlaisia tilastoja kuten työtunteja, läsnäoloja, toimipistetilastoja, tilojen käyttöä ym. Oppilaan opintotiedot voivat pitää kirjaa oppilaan opiskelusta varhaisiästä pitkälle aikuisuuteen asti.

Opettajan työkalut

Opettajan käytössä on helppokäyttöiset toiminnot läsnäolojen kirjaamiseen, työtuntien ilmoittamiseen, materiaalin jakamiseen ja arviointiin. Arkipäiväiset toimenpiteet, kuten läsnäolojen kirjaus, onnistuvat puhelimella muutamalla klikkauksella.

Nopea haku ja raportointi

Eepoksesta löydät useita valmiiksi rakennettuja raportteja opetuksen tarpeisiin. Rakennamme uusia raportteja asiakkaiden pyyntöihin perustuen. Raporteilla seuraat mm. resurssien käyttöä, viikkotunteja, tiloja, läsnäoloja, työtunteja ym. Lisäksi sisäinen Haku-työkalumme mahdollistaa tietojen kerrostetun hakemisen erittäin yksityiskohtaisiin tarpeisiin.

Automaattiset lukukausimaksut

Järjestelmään kirjattavan hinnaston avulla oppilaiden lukukausimaksut voidaan laskea opintoihin tai muihin oppilaan tietoihin perustuen. Hinnastossa voidaan hinnoitella yksittäisiä osallistumisia, monen opinnon yhdistelmiä tai automaattisia sisaralennuksia. Oppilaan laskulle voi viedä myös manuaalisia laskurivejä

Sähköinen laskutus ja maksuviitteet

Lähetä laskut asiakkaille sähköpostilla ja kerää viitemaksut järjestelmään automaattisesti. Tuemme viitteiden siirtoa Osuuspankin, Nordean ja Säästöpankin Web service-kanavista.

Talouden integraatiot

Lukukausimaksujen siirto voidaan toteuttaa helposti useisiin eri talouden järjestelmiin valmiilla integraatioilla. Nykyisistä integraatioistamme löytyvät tietojen siirrot mm. seuraaviin ohjelmiin:  Intime laskutus, IntimePLUS, Lindorff, Maestro-ohjelmat, Procountor API, Lemonsoft, Talenom, ProE, Raindance, Visma Fivaldi, Visma Netvisor, Visma Nova.

Etäopetus ja oppimisympäristöt

Eepoksen avulla helpotat opettajien arkea. Esimerkiksi etätuntien käynnistäminen Google Meets tai Microsoft Teams-palveluihin onnistuu muutamalla klikkauksella. Lisäksi oppilaiden kutsuminen ja lisääminen ryhmäkohtaiseen Google Classroomiin onnistuu nappia painamalla.

Mobiilisovellus

Oppilaat ja vanhemmat voivat ladata puhelimeensa Eepos-sovelluksen, joka tekee asioinnista ja viestinnästä entistä helpompaa. Seuraa opintoja, viesti ja jaa materiaalia suoraan sovelluksen kautta.

Oppilaan ja vanhemman sähköinen asiointi

Oppilaan ja vanhemman portaalista opintojen edistymisen ja viestinnän seuraaminen on helppoa. Ilmoittautuminen ja jatkoilmoittautuminen kouluun onnistuu sähköisillä lomakkeilla. Oppilaskohtainen aikajana kerää koulun uusimmat tapahtumat yhteen näkymään. Opintojen sisällöistä oppilas voi tutustua koulun opintokokonaisuuksiin ja oppilasta koskevaan arviointiin. Opintojen liitteeksi voidaan jakaa mediaa ja tiedostoja monipuolisesti.

Koulun sähköiset lomakkeet

Luo ja julkaise muokattavia lomakkeita ilmoittautumiseen ja käsittele tiedot suoraan oppilasrekisteriin. Lomaketyökalu mahdollistaa monipuoliset kysymystyypit, automaattisia lisätoimintoja ja sähköisen oppilaspaikan vahvistuksen. Lomaketyökalumme kautta voit tulevaisuudessa luoda myös sähköisiä lomakkeita muihinkin tarpeisiin!

Median ja materiaalin jakaminen

Jaa kuvia, videoita, äänityksiä ja muita tiedostoja oppilaiden ja opettajien kesken suoraan Eepoksessa. Järjestele ja helpota tiedostojen käsittelyä ja arkistointia koulun omilla tunnisteilla.

Tilojen hallinta ja optimointi

Koulun kalenterit keskitetysti yhdessä paikassa. Hallitse koulun lukujärjestyksiä opettajittain ja tiloittain Eepoksessa. Liitä opetusta, tapahtumia tai muita varauksia koulun yhteisiin tiloihin. Henkilökunnan käytössä on monipuoliset näkymät kaikkiin tai yksittäisiin tiloihin vaikka mobiilissa. Tilojen käyttöä voidaan optimoida integroiduilla palveluilla (esim. Untis)

Ota yhteyttä kansainväliseen Eepos tiimiin ja kysy lisää!