Eepos suuntaa Britteinsaarille

Eepos laajenee brittiläisten Music service Hubien käyttöön. Ensimmäiset käyttöönotot ovat jo käynnissä ja tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Tuomas Oksanen 2.6.2021

Eepos jatkaa kansainvälistymistään kovaa vauhtia. Seuraava kohdemarkkina on Iso-Britannia ja siellä tarkempana kohderyhmänä kunnallista musiikinopetusta järjestävät Music Service Hubit. Ensimmäinen varsinainen Britti-Eepos (Rotherham Music Service) on jo aktiivisessa käytössä ja toinen (Sheffield Music Service) käynnistyy elokuussa.

Kevään 2021 aikana Rotherhamin ja Sheffieldin alueen musiikinopetuksen palvelutoimittajat ovat toimineet niin sanottuina ”Early adoptereina” ja he ovat pilotoineet Eepoksen sopivuutta paikalliseen musiinkinopetuskulttuuriin ja oppilaitosten hallinnointiin. Pilottien tarkoituksena on ollut testata, miten Eepoksen olemassa olevat toiminnot auttavat Music Service Hubien toimintaa ja miten Eeposta pitää jatkokehittää, jotta se istuu paremmin uuteen kohderyhmän tarpeisiin.

Tämä on ollut Eepokselle ja Oksidialle mielenkiintoinen projekti, koska vaikka musiikinopetuksessa puhuttaisiin pohjimmiltaan samoista asioista, on oppilaitosten ja oppilaitosyhtymien hallinnoinnissa merkittäviä kulttuurillisia eroja. Esimerkkinä mainittakoon se, että Music Servicet tarjoavat musiikin ryhmä- ja yksilöopetusta alueen peruskouluihin palveluna, jolloin yhdellä Music Servicellä voi olla useita kymmeniä toimipisteitä, mikä asettaa uudenlaisia haasteita opettajien resurssienhallinnalle.

Uuden kohdemarkkinan vaatimukset on kuitenkin ratkaistu brittiedustajamme Graham Kavanaghin johdolla tehokkaasti. Eepos onkin saanut hienon vastaanoton ja kahden ensimmäisen asiakkaan lisäksi keskustelut on jo avattu seuraavien kahden Music Servicen kanssa.

Oppilaiden, huoltajien ja opettajien asiakastuki

Tarvitsetko apua tekniseen ongelmaan? Ota yhteyttä, niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.

Siirry asiakastukeen

Tutustu Eepokseen

Varaa ilmainen esittely ja kerromme lisää Eepoksen ominaisuuksista ja toiminnastamme.

Varaa esittely