Asiakastiedote 16.7.2018

Yhteystietomme

  • Oksidia Oy
  • VIIPURINTIE 4, 13200 HÄMEENLINNA
  • +358 50 565 9403
  • info@oksidia.fi

Toimitusjohtajan kesäiset terveiset

Kesälomat lähenevät loppuaan ja asiakkaamme palailevat hiljalleen käynnistämään uutta lukuvuotta. Oppilaitoksissa lukuvuosi tulee olemaan täynnä uuden oppimista, kehittymistä ja yhteistyötä kun aloitamme yhdessä uuden opetussuunnitelman toteuttamisen, jokainen omalla tavallaan. Suomalaisella taiteen opetuksen kentällä muutos ja sen tuomat haasteet on otettu vastaan rohkeasti. Olen edellisen syksyn ja kevään aikana päässyt seuramaan valmistautumista valtakunnallisesti ja hyvin läheltä. Tavoitteenamme Oksidiassa on varmistaa, että ymmärrämme oppilaitoksen monipuolisia toiveita sekä tarpeita, ja että voimme vastata niihin parhaalla mahdollisella tavalla, aikataulut ja resurssit huomioon ottaen. Uusia innovaatioita, ajatuksia ja toiveita on varmasti yhtä paljon kuin opettajia ja rehtoreita. Näistä olemme yrittäneet rakentaa oman näkemyksemme mukaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden tulevalle lukuvuodelle.

Alkava lukuvuosi on myös meille Oksidiassa erityinen. Yritykenä aloitamme tammikuussa toimintamme seitsemännen vuoden. Vuosien aikana yhteistyömme oppilaitosten kanssa on lähentynyt sekä ymmärryksemme koulujen toiminnasta laajentunut. Eepokselle tuleva lukuvuosi on neljäs. Kehitettävää, parannettavaa ja opeteltavaa on vielä varamasti tiedossa, mutta olemme Oksidiassa olleet erittäin tyytyväisiä tähänastiseen yhteistyöhön oppilaitosten kanssa.

Kesän 2018 aikana olemme jälleen valmistelleet uudistuksia jo olemassaoleviin työkaluihin sekä kehittäneet uusia toimintoja oppilaitosten käyttöön.

Esittelen toiminnot teille tässä viestissä, mutta ensin haluaisin kerrata hieman aiempia tapahtumia.

Eepoksen lyhyt oppimäärä

Vuonna 2011 työskennellessäni Hämeenlinnan Sibelius-opistolla aloin todella huomaamaan miten